kuk

alltså jag ger snart upp. Jag gräver snart en grop i marken och lägger mig där eller så hoppas jag framför ett tåg, det går ju lite fortare så slipper jag lida. Det här var nästan droppen alltså.....fan va jag hatar världen.....fan va jag hatar det här.......

I have a dream <3

Jag har en dröm, en stor dröm och jag kan se allting framför mig. Det ser underbart ut. Och jag vet att drömen kan bli verklig. Jag ska kämpa för att den ska bli verklig!

Idag gick jag och älsk på bio, I taket lyser stjärnora, och mitt i filmen känner jag bara hur mkt jag älskar honom. Det bara liksom välde över mig på nått sätt. Och det kändes så underbart! Så jag lutade mig emot hans axel och han höll om mig, känslan blev ju inte svagare då direkt. :) Jag njuter varje gång jag får vara i hans famn och varje gång han kysser mig. Alla har vi våra dåliga sidor (även jag den perfektaste av dom alla ;) noot :P), men dom bra sidor väger över och försvinner helt dessa underbara stunder. Jag menar, man är ju inte mer än mänsklig. :)
Jag vill ha 29 maj, NU! :) <3

I have a dream
and youre defenetly in it with me<3
<3

shit

på ett ögonblock bara sådär så kanske allting bara ordnade sig (okej inte allt men det som just nu kändes jobbgast). Jag tänker inte ta ut något i förskott men shit alltså om det har löst sig! Världen är fan otrolig. Och jag tror fan verkligen på en gud. Någonstans så finns han. I sådanna här ögonblick känns de som det.

?

Är det ett vuxet beslut att lämna någon pga att vissa saker som personen gör/tycker inte passa med en själv? Pga ekonomiska själ och ifall de möjligtvis skulle kunna finnas någon som var liite bättre? Är det verkligen ett vuxet beslut? Eller är det vuxnare att veta att man älskar personen över allt annat och att man tsm får anpassa sig efter varandra? För ingen är väl perfekt, eller? Dom här 2 dagarna med mamma gör mig förvirrad och ledsen. Varför ska jag verkligen fundera över ifall Jonas är bra för mig? Är det inte därför jag älskar honom? Jag vill inte ha någon annan! Jag älskar Jonas! Om allt bara kunde ordna sig lite snabbare så man slipper att inte veta hur framtiden ser ut. Det är för påfrestande för mig. Jag blir galen! Men det ordnar sig. Det gör det ju alltid, eller hur honey!? :) <3

RSS 2.0