"Jag har fått knulla i helgen"

Haha sitter på msn och prata med Johanna om hennes helg (rubriken xD). Ja hon är ju lite som hon är, typ som jag. xD

Ush vad jag blir trött på pengar. Pengar hit och pengar dit. Just nu är jag irriterad på comviq. Dom säger att Jonas inte har betalat en räkning på 1679 kr. Men han borde väl ha märkt om dom inte hade dragit den liksom. :S Men han ska gå till banken (om han nu minns det, måste påminna honom!, och ifall han orkar) och få ett sånt där papper där det står precis vad som har hänt på hans konto under några månader bakåt och då kan han ju se ifall dom har dragit det eller ej. Hoppas papperet inte stämmer för annars blir det kris. Om han inte betalar det om 2 dagar så går det typ till kronofogden (som jag inte ens kan stava till -.-). och det vill vi absolut inte! Så vi får hoppas på det bästa.

Pratade med Jonas och hans storasyster om att jag och Jonas har planerat att flytta ihop när han får ny lägenhet och det kändes läskigt på nått sätt. Det är detta jag drömt om hela mitt liv. Att hitta den underbaraste människan på jorden och flytta ihop med den. Nu känns det läskgit nära. Bara Jonas får fast på sitt jobb så ska han börja söka som attans. Hoppas! Hoppas! Jag vet bara inte vad mamma kommer säga. Men antar att hon inte kommer säga så mkt. Annars får vi väl vänta tills jag blir 18 i maj. Det är ju inte särskilt långt (kanske tom blir runt då, beror ju helt på när han får fast jobb och hur lång tid det tar innan han får lägenhet). Men förmodligen inte alltför långt. :) Gah detta är läskigt! Jag blir 18 år om typ 7 månader och jag ska flytta ihop med Jonas. :O Vuxenlivet närmar sig med stormsteg! :D Och det känns underbart! :)

Om någon själ har orkar läsa sig igenom denna förmodligen helt ointressanta och tråkiga text (för er) så good for you. ^^ Men nu ska jag kanske försöka sova lite mer eller nått, vi hörs suckers! :D

<3

Jag är kär! Fett jävla kär! Jag har aldrig riktigt kännt såhär. Igår kände jag tårarna trycka på för jag är så lycklig! Varför har just jag fått turen att känna såhär? Det är så många där ute som aldrig kännt rikig kärlek. Men jag har de och ändå får jag det igen. Det är helt sjukt. Men jag klagar inte för jag är just nu lyckligast i världen. Jag har min älskling som är så jäkla underbar så jag vet inte vad. Du är mitt allt Jonas, allt!
You and me against the world <3

Torsdag

Åh jag har så cp ont ihuvudet. :( Hade det igår också, kändes som att jag skulle svimma när jag satt på bussen. Sen har jag kuk ont i magen nästan hela tiden. -.-

Idag hade vi medicin prov om stroke. Gick väl....lite som de gick. Det är ju så förbannat svårt när våran lärare varit sjuk i nu 3 veckor och inte kunna säga vad vi ska kunna eller gjort nå  genom gångar. Men det kändes samtidigt som jag (och mina girls) kunde mer än övriga klassen så jag är väl iaf inte sämst.

Jag har verkligen insett hur mkt jag klagar hela tiden och ska verkligen försöka sluta (funkar ju bra med tanke på vad de första jag skrev här var -.-). Men jag ska verkligen försöka. Känns som alla är skittrötta på att jag klagar 24/7. Så nu är de slut med det! Jag ska även försöka komma igång och gymma igen. Känner mig som ett litet fetto som bara växer pga jag nästan alltid sitter här. -.- Men får försöka prata med Tobbe om han ska gymma snart (okej han gymmar typ varje dag men iaf :P), så jag kan följa med och fixa gymkort.

Tack och hej för denna gång!

RSS 2.0