nyår

Jahapp då var julen över då. Allt har varit hela underbart och inget, verkligen inget, kunde ha varit/gjorts bättre. Helt underbart var det och hela känslan att hela familjen var samlad var underbar. Inget bråk blev det heller (ganska imponerande faktiskt ^^). Så detta var lätt den bästa julen och jag kommer aldrig glömma den! Våra mysiga kvällar med sällskapsspel och prat. :) Inget i hela världen är bättre än mig familj. Tillsammans är vi bäst, tillsammans klarar vi allt! Och tillsammans har vi roligast! Jonas var ju också med detta år. :) Det var riktigt roligt och han funkade finfint med mina syskon. :) Jag älskar honom mer än mest<3 Måste också säga tack så jättemkt för alla presenter! Dom var bäst! :D Längtar tills alla syskonen träffas igen (kanske när jag fyller 18?). Vem vet, kan ju hoppas på det iaf! :)


Mamma, Tobbe, Pilla, Dea, Jonas, Sara, Markus
Jag älskar er ! <3 Tack för denna jul (nästa år hoppas jag på att Sara kan vara med)!



Jag firade också jul hos pappa. :) Jag älskar honom också <3 Han är min familj nr 2 på nått sätt, eftersom inte alla mina syskon har honom som pappa så blir han inte lika "delaktig" i saker. Men han finns i mitt hjärta och tack för presenterna pappa! <3

jullov

imorgon får jag fucking jullov och jag är så förbannat lycklig! :D Ska bli så jävla skönt så det finns inte! :D Sen imorgon åker jag och Jonas till pappa och på lördag firar vi jul med pappa, Annika, Annikas barn och Dea. :) Sen på tisdag så ska vi fira jul i Malingsbo! :D Ska bli så sjuuuuuuuuuuuuukt roligt att träffa hela familjen! :D :D Gah hoppas de går fort nu! :D

Måste väl nämna att jag träffade Isabella på fria förra veckan (?). Funderade på att byta men sket i det. :P Väldigt häftigt att presentera sig och ba:
"Hej Isabella"
"Isabella"

Haha v a lite komiskt xD

praktiken

Jahapp då var den slut då. Praktiken alltså. Dom här 4 veckorna har faktiskt gått riktigt bra. Har lärt mig mkt och insett att de är inte alls äckligt att torka röv även fast de låter som de. ^^ Många av dom gamla är faktiskt riktigt söta. :) Men nu är det över iaf. Känns konstigt att tänka på att jag aldrig mer kommer se dom. För det är ju inte så att jag kommer springa in i dom på stan som man kan göra med personalen utan dom här kommer dö om inte allt får många år. Det känns lite mysko typ. Hur man kan komma in och hjälpa en människa med så personliga saker och sen efter 4 veckor bara lämna dom och aldrig mer i hela sitt liv träffa dom igen. Lite hemskt nästan. :S Men antar att man kommer råka ut för det många gånger. Men efter denna praktik känner jag iaf att jag har gjort någon nytta. Jag har fått hjälpa till med allt som personalen gör. På min förra praktik gjorde jag ju ingenting. Så det känns bra. :) Nu längtar man bara till nästa praktik när de är på sjukhus! :D

Livet känns i övrigt rätt okej, eller rätt okej, det känns bra. ^^ Ibland känner jag bara hur jäkla mkt jag saknar att ha en familj som man bor tillsammans med. Äta middag tillsammans hela familjen och sådär. :/ Men kommer aldrig mer få uppleva det förens jag har egen familj. Förutom på julafton och sådär då men de är ju inte riktigt samma sak.

Med Jonas går de bra, om man nu kan säga så men antar att alla fattar hur jag menar när jag säger så. Vi har haft våra små sura stunder. Men tycker faktiskt inte dom är så farliga. Inte så som vissa andra som är tillsammans bråkar. Såhåller vi ju iaf inte på och det är så fruktansvärt skönt! Men det är samtidigt ganska otroligt att vi inte bråkar. Men vi kanske (något fint ord som jag just nu inte kommer på) varandra så det inte blir nå stor bråk. :) Får hoppas på det för jag hatar verkligen att bråka, suger så jäkla mkt!

Mormor har åkt in på lassarettet igen. :/ Fast de va typ förra veckan eller nått. Känns som att mamma döljer något för mig om vad som hänt henne. Men antar att om jag måste veta så berättar hon tillslut. Hoppas bara att hon blir bra igen och att blodtrycket och sånt går ner. Är rädd för mammas hälsa också. Shit trodde verkligen inte att de va så hemskt. Men tydligen. Men jag är fett stolt över dig mamma! Att du orkar vara sådär duktig! Men visserligen så står ju ditt liv på spel så antar att man verkligen skärper sig då. Hoppas bara du orkar hela vägen mamma!

Om mindre än 2 veckor är de juuuuuuul! :D Åh det ska bli så förbannat roligt! :D Längtar! :)

...

för i helvete bella! Nu får det fan vara slut på det här. Tror jag måste ta mig ett snack med min syster innan jag bryter ihop. Men Pilla om du ser detta ring inte utan ta de på msn, orkar inte prata om det via telefon. Men nu får det fan vara bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0