Fredag

Idag kommer Jana och Emma hit. :D Ska bli roligt och flummig. xD

Imorgon blir det feeeest hos mig. :D Massa folk kommer, egentligen lite för många för min lägenhet men aja. Det går nog bra. xD

Jag älskar dig Jonas <3

Fredag

Helt ärligt vet jag inte vad det är med mig? :S Jag är så förbannat sur hela tiden. Har inge tålamod alls och vill bara slå någon/något hårt som fan. Kanske måste träna sönder mig någon gång? Måste fan prata med Tobbe ifall vi kan gymma någon dag fram över, jag orkar verkligen inte med det här mer.

Idag sydde jag mina lajvbyxor. :) Blev faktiskt nöjd. Fast ska såklart sy på lite lappar och så.

Ikväll blir det bio med älsklings Jonas <3

Torsdag

Igår fick jag en hård knuff i ryggen. Det gick över ganska fort men ont gjorde det. Jag kände precis som då. Den där förvirrade känslan och känslan av att inte ha kontrol. Känslan av att saker händer bakom ryggen på en. Men jag har redan bestämmt mig för att aldrig vara avundsjuk igen. Jag fattar inte hur jag stod ut med att vara som jag har varit. Men nu är det slut på de! Aldrig mer säger jag. Och det har faktiskt funkat bra, till igår då. Fast jag tvingade mig själv till att tänka att det var lugnt och att jag inte skulle bry mig. Så med min tankestyrka (finns det ett ord som heter så? :S Om inte så finns det nu!) försvann känslan och det kändes bra, iaf bättre. Men idag är allt iaf bra igen. Tack för smset om det. Nu känner jag mig helt lugn. Jag vet var jag har mig själv och dig. Och jag litar på dig <3 För förmodligen första gången i mitt liv litar jag på en kille till 100 %. Och det känns bra. :) 

Btw så tror jag att jag ska försöka börja skriva mer här. Känner att jag tänker så mkt så måste få ut det någonstans. Och jag tror bloggen blir offret (allt för att inte slita ut Jonas alltför mkt).


RSS 2.0