minusgrader

Shit va kallt det är ute nu! Har varit minusgradet hela veckan plus att de har blåst. Men de är väl härligt med lite vinter också. :) Då uppskattas ju sommaren mer! Men jag måste börja använda mina vantar, höll på att förfrysa fingrarna idag när jag gick hem och pratade med mamma i telefon. ^^ Sen måste jag införskaffa mig ett par tunna raggisar som jag kan ha i skorna. Mina skor är inte dom varmaste på vinter. ^^ Sen lär jag nog börja använda min andra sjal, fast vet inte om jag får använda den för Jonas då det är en djurgårdssjal. xD Men han har lovat mig en VSK sjal så vi får väl se när den kommer. ;) Nästa vinter kanske. ;) Haha nej då men jag får väl leva med min palestina eller så får Jonas stå ut med djurgårdssjalen tills jag fått den andra. xD

Mamma kommer imorgon. Vi ska julpynta och göra fint. :) Det är ju fan advent nästa söndag. :O  Sen på tisdag ska vi göra rent ugnen och spisen så det blir fint. :) Behövs verkligen. ^^  Köra lite ska vi också göra! :)

Jag har blivit skit bra på att övningsköra nu. Jag kör från Jonas och hem till mig och tvärtom. :) Skit bra går de! Fast mamma blir lite nervös ibland men då behåller jag lugnet och fixar det gallant så då blir hon lugn igen. ^^ Känner att det inte är så långt kvar till körkort nu. :) Fan bara 6 månader kvar tills jag blir 18 år nu! :O Fett nice är de ! :D Då ska jag och Jana tattuera våran sak som i bestämt och sen ska vi festa satan! :D Sen blir de krogen för första gången, aha aha! ;D Sen när hon fyller den 19 juni ska hon komma hit och då ska vi gå på krogen här! :D I denna vevan hade jag även tänkt försöka ta körkort och fått extrajobb på sjukhus. :) Vi får se hur de går, men jag tror de liksom visar sig. ^^

Fan va trött jag börjar bli nu, har gått upp kl 6, 6 dagar i rad nu. Ush ush ush! I tisdags gick jag tom upp halv 6. Och imorgon blir det också att gå upp kl 6. -.- Men sen på tisdag och onsdag får jag äntligen sova! För då är jag ledig tisdag och sen jobbar jag kväll på onsdagen. :) Sen på torsdag kväll åker jag och Jonas till Ludvika. :) Ska bli skönt. Morfar snackade om att vi skulle spela pingis så vi lär väl göra de med honom. :) Han är för söt! :)

Btw påtal om äldre och praktiken så gick det riktigt bra idag. Hjälpte till sjukt mkt och dom tyckte nog att jag var duktig som inte var så passiv idag. Utan jag gick in till en helt själv och hjälpte till med ett toabesök. Sen gick jag in när en larmade och hörde va hon ville. Jag bytte även blöja på en som man byter på i sängen. Det gick bra faktiskt. :) Torkade bajs för första gången då! :O Haha va inte alls läskigt. xD Kändes bara lite konstigt att liksom torka där och sen därfram. Man känner sig så påträngande. Men någon måste ju göra det, dom kan ju inte själva. Jag matade även idag, fast det har jag gjort ett antal gånger nu. xD  Jag fick även ha ett larm på mig. :) Det var kul på nått sätt. Kändes bättre, och man hade mer koll på vad som hände och så. :) Imorgon ska jag vara på äldreboendet mellan 7-14.30 tror jag de va, sen ska vi åka med en gubbe och bada. ^^ Får se hur de blir. ^^ Bara tiden går fort så är jag nöjd. xD

Nej snart kommer Jonas hem (han har varit hos sin mormor och morfar och firat hans morfar). :) Sen blir de som sagt att spela badminton med han, Tobbe och Sara. Sen blev vi hembjudna till Tobbe på tacogratäng. :)

Hej så länge!

...

Känner att detta kommer bli en pissig helg! -.- Ska jobba 7 - 20 imorgon. -.- Sen jobbar jag 7 - 13 på söndag. Kul....not! -.- Men jag får ju iaf va ledig tisdag, fredag, lördag och söndag nästa vecka. :) Och sen är de ju idol ikväll. :) Idag hjälpte jag till vid ett toalettbesök helt själv för första gången. ^^ Det var inte alls så farligt som jag hade trott. :) Det gick riktigt bra ! :)

På söndag blir det badminton med Jonas, Tobbe och Sara. :)


All the money in the world could never add up to all the love
I have inside...I Love You 
<3

ja

Kärlek.....jag älskar kärlek....iaf när det funkar. I detta fall ska det funka. Jag ska bara ta mig ur svackan ifrån igår men det känns som att jag har kommit ur den. Jag har pratat lite med Jonas och Jana och tänkt mkt. Jag ska skärpa mig. Jag får inte tappa mitt tänkade som jag gjorde igår utan jag måste övertala min hjärna att det är lugnt. Och ifall något händer så klarar jag mig ändå. Jag vill säga "jag klarar mig inte utan dig" men det vet jag ju att jag gör. Kanske snarare ska säga "jag VILL inte klaga mig utan dig". För jag älskar dig. Mer än allt. Jag ser en framtid med dig. Jag kan se oss i en lägenhet med ett/två barn och med ringar på fingret. Det ser underbart ut. Inte för att jag har någon brådska att komma dit (som jag har haft). Den har trappats ner. Jag antar att jag måste acceptera att jag lever nu och försöka leva nu och inte i framtiden. Jag kommer dit ändå.
Jag vet att jag jämför dig med han. Jag vet. Det är inte meningen men jag hoppas att du fattar varför. För att det är min livserfarenhet. Men antar att du inte riktigt kan tänka dig in eftersom du antagligen inte varit med om det. Jag är lite störd på att jag inte vet så mkt om vad som hänt i ditt liv. Men samtidigt vill jag inte veta. Men samtidigt vill jag att du frågar om mitt liv. För jag vill berätta, iaf vissa delar. Men antar att jag ska skita i det förflutna och istället bygga en framtid med dig. För det är verkligen det jag vill!

Sitter och lyssnar på Magnus Uggla - Första gången. Jag verkligen älskar den låten. Antar att jag kommer ligga där när jag är gammal och tänka "varför längtade jag så mkt till att bli stor?! Varför tog jag inte vara på att vara liten?!" Måste verkligen lära mig de. Att ta vara på stunden. Här och nu.

Idag kommer mamma, eller okej om typ 15 min. Jag ska få köra hem ifrån Jonas. :) Det är rätt halt ute men jag är ju bäst på detta och tar de lugnt och försiktigt så det ska nog gå bra. :) Jag har kommit in i en sån där period där jag verkligen fattar hur mkt jag älskar mamma. Och hur mkt jag behöver henne och hur glad hon gör mig. Min mamma är bäst! Så är de bara! <3

Jag älskar dig Jonas, du är allt jag vill ha<3

praktik

Jahapp då har praktiken dragit igång då. Första dagen idag då 13.00-15.00. Det kommer bli fett soft! Dom gör nästan ingenting utan strutsar runt lite här och där sen lite kaffe på det och aa det va inte mkt som gjordes. Detta kommer bli himelriket mot vad jag är van vid. :P Haha! Det är ju positivt iaf. :P Skriver kanske mer om det imorgon, ifall det har blivit hemskare lr om det fortfarande är lika soft. ;D

Nu blir det att titta lite på heroes, är ju äntligen på säsong 2 ! ;D Sen vid 5 kommer Jonas och sen är de bara att sätta igång med tvätten! Suck...men de måste göras. ^^

haha

efter klagomål från min syster så måste jag väl skriva ett normalt inlägg. ^^

Jag har äntligen, verkligen äntligen, börjat med handbollen igen! Hade match förra helgen och det gick ju galant. :) Var så himla roligt och jag gjorde ett mål! Mohaha! ;D Har match imorgon också, i Arboga. :) Får väl se hur det går, men de viktigaste är ju inte att vinna utan att ha kul, right?! ;)
Jag har fått tillbaka pappa genom detta också. Det enda han pratar om när han väl ringer är handbollen. ^^ Antar att de är bra, då har han ju iaf en anledning att komma hit. Och jag hoppas han lyckas ta sig hit någon gång nu!

Jag blir arg på mig själv! På mina tankar. Jag vill till Pilla....Jag saknar henne! Hoppas jag kan åka ner snart till henne, och se deras nya lägenhet och så. :) Det känns som jag och Pilla inte har haft den där syskon relationen. Inte på det sättet som jag skulle viljat haft. Men antar att det är för att de är så många år imellan oss. Men ändå sen det tog slut med Ckrigge så har jag lärt mig att hon finns där. Hon har ju varit med om samma saker (och värre). Men nu har jag lärt mig att hon finns där och jag tänker vissa henne mer hur jag känner. :) Hon är så underbar min syster, hela min familj är helt fantastisk! :) Denna julen kommer bli en av dom bästa! :) Jag behöver de, jag behöver få träffa mina syskon, hela familjen gör nog de. Vi är ju vana att vara samlade och nu är vi utsprida lite överallt. Men jag antar att det blir desto roligare när man träffas då. :)

Det sista jag vill säga är:
Livet går vidare, right!? :)

Hej för mig denna gång!

..

Jag orkar inte.....

RSS 2.0