Fredag, Malmö

Jahapp då var vi inne på sista dagen i Malmö. För imorgon åker jag hem, äntligen måste jag säga. Fast det har faktiskt varit roligt här, dom stunder då jag inte bråkat med mamma eller Dea. Har köpt lite nya kläder och lite till lajvet. :) Plus att jag även köpt present till pappa, nu va det bara till Sara, mamma och förmodligen en liten till till Ckrigge.

Asså du fattar inte hur grymt dåligt jag mår när du håller på såhär. Ja jag sårar säkert dig med, men hur orättvis får man vara?! Och alla saker du sputtar ur dig..Ush det går inte ens att beskriva. Dessutom så kommer jag alltid in i den känslan jag hade för ca 2 år sedan när vi bråkade som mest och allt var bara skit. Jag känner mig så sjukt övergiven och ensam. Typ hatad av alla....Ja de där lät väldigt emo jag vet man det är så jag känner när du håller på så här mot mig. Du fattar inte, du lyssnar inte och du beter dig ibland som en 14 åring. Herregud säger jag bara........Orkar inte. Och tänk om jag hade bott hemma hos dig och Torgny..herregud då hade vi ju fan slagit ihjäl varandra och du hade väl förmodligen slängt ut mig 10 gånger om.....Nej ush måste släppa detta nu. Ska bli skönt att åka hem imorgon till min lugna lilla lägenhet i Västerås. 

Tack för denna gången...om ni vill veta vad som hänt mer i Malmö gå in på min bilddagbok. Bellisch91 heter jag där också. Fast bilder kommer inte upp förens på måndag.

Kram Bella 

Torsdag

Igår var jag till Surahammar och klippte mig! ^^ Var verkligen jätteskönt att få bort allt det tunga och få lätta upp det (särskilt nu när det är så sjuktvarmt! ^^).

Dudududududu! <3<3<3


Torsdag

Asså fan va lite har jag att skriva nu förtiden.. Men men nu sitter jag och Ckrigge här och nördar! ^^ Och imorgon kommer Kettu och nördar med oss! ^^

Älskar dig Christopher Wallin, förevigt! <3
Snart, snart, snaaaaaart! :D :D :D

Kram Bella

RSS 2.0